ЗА НАС

Фирма Мазилки-Замазки.БГ е създадена в началото на 2009 година.

От 2009 г. компанията се развива предимно като строителна фирма, главно в областта на мазилки и замазки. По-голяма част от обектите се реализират в района на гр. Варна, но постепенно се сключват договори за обекти в цялата страна.

Към всички наши клиенти ние се стремим да проявяваме възможно най-коректно отношение и да поддържаме добри връзки. Съзнаваме напълно, че клиентът винаги има право и правим всичко възможно да удовлетворим неговите искания и желания.

 

МАЗИЛКА

Машинно полагане на хастарна варо-циментова мазилка.  Полагане на хастарна мазилка върху всички стандартни основи за мазилки като плътни и решетъчни тухли, циментови и варо-пясъчни блокчета и върху грапав бетон. Хастарна мазилка за цялостно измазване или поправки върху стари и нови фасади. Варо-циментова машинна мазилка за всички вътрешни помещения, включително и за мокри помещения, пердашена повърхност. Мазилка е подходяща за получаване на качествено покритие във всякакви вътрешни, включително промишлени и мокри помещения и притежава свойството да регулира влажността на въздуха.

ЗАМАЗКА

Машинна подова замазка и изравнителна 

саморазливна 

подова замазка - качествено и професионално изпълнение на подови циментови замазки, за получаване на идеално гладки повърхности.

 

НАШИЯТ ЕКИП

Основен предмет на дейност на фирма е мазилка, замазка с професионална техника на всякакъв тип жилищни, индустриални и търговски обекти.


Фирма разполагат с оборудване и персонал способни да извършат довършителни услуги: мазилки, замазки, шпакловки и боядисване с обща площ до 20 000 кв.м за един месец.

Владимир Иванов

Майстор

Иван Колев

Майстор

Владлен Иларионов

Управител

Росен Нанкин

Майстор

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ КЛИЕНТИ НА

МАЗИЛКА-ЗАМАЗКА

Попълнете формата и наш специалист ще се свърже с Вас за консултация. Свържете с нас от контактната ни форма или директно по емейл: mail@mazilka-zamazka.bg